Inskrift - Internet marketing
  • - Internet marketing
  • - Internet ad agency
  • - Search Engine Optimization
  • - Search Engine Marketing
  • - Site copy

Inskrift - Internet marketing

Effektiv marknadsföring av ert företag via Internet

Bengt Lundberg

Bengt Lundberg

En allt viktigare marknadsföringskanal

Idag behöver ert företag synas på Internet. Skött på rätt sätt kan Internet bli den viktigaste marknadsföringskanalen för ert företag. Det handlar då inte bara om att synas i en annons, utan att ha en effektiv presentation som ni via rätt annonser på rätt webbplatser leder kunderna till.

Site copy - Den säljande texten på Er webbplats

Inskrift utför site copy, säljande redaktionell text för er webbsida. Gärna i kombination med andra tjänster. Det handlar om att skapa en bra kombination av vad som ger bäst förutsättningar för sökmotoroptimering och bäst intryck på besökande människor. I många fall glöms antingen människorna eller sökmotorrobotarna bort. Läs mer på sidan Site copy, säljande text.

Rätt webbdesign för marknadsföring

Två saker är viktigare än någonting annat: 1. Att webbplatsen är lättnavigerad och ger rätt budskap till människor som besöker den. 2. Att designen passar sökmotorerna och deras sökmotorrobotar, även om det inte får gå ut över vad sidan säger till människor. Inskrift förbättrar gärna brister i er webbdesign. Läs mer på sidan Effektiv webbdesign.

Grundläggande sökmotoroptimering (SEO)

Search Engine Optimization (SEO), på svenska sökmotoroptimering, är någonting som alla företag i åtminstone någon mån tvingas tänka på. Inskrift utför en grundläggande sökmotoroptimering till humant pris. Sökmotoroptimering är egentligen någonting som måste underhållas och jobbas en del med kontinuerligt. Inskrift tvingar er inte att binda er till långtgående SEO-avtal, utan ger er det stöd som just ni behöver. Ni får även information om hur man bör gå vidare samt underhålla webbplatsens SEO. Ni bestämmer sedan själva hur ni vill göra det. Läs mer på sidan Sökmotoroptimering.

Annonsplatsförmedling - Mäklare av annonsplatser

Verkligt riktad annonsering, ni väljer själva era reklamplatser. Inskrift arbetar aktivt med förmedling av annonsplatser på Internet under namnet Inskrift annonsplatsförmedling. Vi har avtal med annonsplatsägare och tar ständigt emot fler. Anmäl gärna ert intresse som annonsör. Vi söker hela tiden annonsörer för reklamplatser inom de flesta branscherna. Vi ger er detaljerade förslag utan några förpliktelser eller kostnader för er. Läs mer om detta på sidan Annonsplatsförmedling.

Sökmotormarknadsföring

Inskrift kan ge er ett kundanpassat stöd med er marknadsföring via sökmotorn Google. Sökmotormarknadsföring med koncentration på just Google ger ofta ett bra resultat för rimlig kostnad. Inskrift har ett kundcenter i Google AdWords och hjälper er gärna i din utsträckning ni har behov av med sökmotormarknadsföringen. Vi kan med hjälp av AdWords ge er både riktade annonser på webbplatser och sökmotormarknadsföring. Sökmotormarknadsföring i kombination med direktavtal med några utvalda webbplatsägare är ofta det bästa. ”Man ska aldrig lägga alla ägg i samma korg”. Kontakta Inskrift.

Google har ett kraftfullt och mångfasetterat verktyg för annonsering på relevanta webbplatser och i deras söksvarslistor, ni kan anmäla er här:
Sedan ger Inskrift er det stöd ni vill ha, helt anpassat efter era behov.

För fördjupning, se även Internetkonsult/Marknadsföring på Internet. För sammandrag om Inkrift och internetmarknadsföring, se förstasidan.

Inskrift deltar just nu i Sveriges första sökmotoroptimeringstävling som bl.a. gäller det lustiga ordet "Aftonbladhet".

Valid XHTML 1.0!
Sitemap  |  Firma Bengt Lundberg, Inskrift  -  Kungsör  -  Företaget innehar F-skattebevis  -  Copyright by Inskrift
Org.nr: 550502-6939  -  Telefon: 0227-12424  -  Mobil: 073-5502236  -  Kontaktformulär (klicka)